Eps Direksiyon tamiri
  EPS direksiyon ve Hidrolik direksiyon farkları ve ortak yönlerini bu makalemizde anlatmaya çalışacağız.Eps Direksiyon  Electric Power Steering kelimesinin kısaltılmışıdır. Dilimizdede elektrikli performans sürüş olarak çevirmemiz mümkündür.
  Otomobil firmaları son  modellerinde Eps sistemini kullanmaya başladılar.Hidrolik direksiyon sistemlerinin görev ve amacının birebir aynı özellikleri taşır.Hidrolik yağı ve hidrolik pompa barındırmadıkları için avantajlı olduğu söylenebilir.
  Dezavantaj olaraksa sistem elektronik devrelerden oluştuğu için elektrik aksamında meydana gelen aşırı yüklenmelerde yada yağışlı hava koşullarında devrelerine su sızması bu tür direksiyonların geri dönüşümsüz arızalanmasına sebeb olur.
  Her ne sebeble olursa olsun değişime tabi tutulması beklenen bozulmuş eps direksiyonları garantili tamir ediyoruz.Yetkili servisler değiştirerek sorunu çözerken müşteriye fiyat avantajı olan tamir seçeneğini sunmamaktadırlar.Bizi EPS direksiyon sistemi arızaları için arayabilirsiniz.